Alla inlägg den 17 juli 2010

Av Hannah - 17 juli 2010 17:50

Jahaa...nu har vi kommit hem från stugan! Blev en HEL del röja när vi var där...så nu är stranden äntligen synlig igen :)) Helt öppet blev det..som förr i tiden :P


Vi har beställt tapeter till sovrummet (BLEV SKITSNYGGA) blommiga..och sen en Randig i samma färger..låter knas...men SÅ SNYGGT :))

Var även på Ikea och inhandlade diverse saker till sovrummet..jag kommer inte vilja gå ut därifrån när det är klart!! :)) Sen om några månader så kommer det stå en fin spjälis därinne också ;) OOOH!! Kommer bli så mysigt! Ska lägga in en bild på den blommiga tapeten...så får ni se! Det är GÖÖÖR SNYGG!!

JO!!!! Om nån av mina nära o kära ska iväg på Ikea så kanske ni skulle kunna köpa två "Årstid"  vägglampor åt mig? :D Dom var slut när vi var dit :/ Tyyypiskt!


   Såhär ser den ut! :) Äre inte snyggt så säg ;)



Sen har vi äntligen fått dit våran efterlängtade bänkskiva till köket :P Så nu ska vi hänga upp hyllorna...så är det också klart sen :)


Har även kikat lite på såna "gamla lister" till sovrummet..hade velat ha såna urfrästa typ  till sovrummet...så de blir riktigt "gammaldags" eller vad man ska kalla det...


Näe....nu hyllorna, sen duschen....och kanske till Madde o Magnus sen :)) SKOJ!!


Ha det!

Ovido - Quiz & Flashcards